Tekstschrijver

Als tekstschrijver ben ik op mijn best wanneer chaotische informatie moet worden getransformeerd in een goed leesbaar product. Of dit nu een brochure is, een blog voor sociale media, een artikel of persberichten. En wat dit laatste betreft: Ik heb een aardig netwerk van journalisten in Noord-Nederland, waardoor ik net dat beetje extra kan bieden om zaken onder de aandacht te brengen.

tekstschrijver

Referenties

Referenties als tekstschrijver


 • 2015

  Vrouw en Visie Magazine

  Vanaf 2015 werk ik samen met een paar vrouwelijke ondernemers aan VrouwenVisie Magazine vrouwenvisie.com waar ik zowel artikelen voor schrijf als bijeenkomsten mede-organiseer.


 • 2006 t/m 2014

  Ondernemersbelang

  Van 2006 tot en met 2014 heb ik gewerkt voor Het Ondernemersbelang, een uitgave van Uitgeverij Novema in Grootegast, waarbij ik opdrachten voor fotografen en tekstschrijvers heb uitgezet, de eindredactie heb gedaan en vormgeving en productie heb begeleid.


 • 2007 t/m 2012

  De Streekkrant

  Van 2007 tot en met 2012 was ik journalist voor De Streekkrant van uitgeverij Media-Totaal in Roden. Ik ben vooral geïnteresseerd in het verhaal achter het verhaal. Zelf ging ik op zoek naar onderwerpen voor een enthousiast artikel. Interviewen, fotografie, artikelen schrijven en bouwen aan mijn regionale netwerk.