Trainer

Ik maak en geef trainingen op maat, waarbij groepsdynamiek mijn specialiteit is. Samen kijken we wat er nodig is. Is dat inhoudelijk (technisch, opfrissen/verdiepen/herhalen) of vooral procesmatig (teambuilding, persoonlijke of teamontwikkeling)? Het doel is bepalend, de rest daaraan ondergeschikt. Heb je een eigen locatie of wil je dat ik die regel? Bijeenkomsten met of zonder intervisiemomenten of huiswerk? Samen ontwikkelen we de training. Voor specialistische inhoudelijke kennis kan ik eventueel een beroep doen op collega-trainers uit mijn netwerk.

Om ook de onzichtbare aspecten van groepsdynamiek te kunnen meenemen, ben ik mij vanaf 2020 gaan verdiepen in Organisatieopstellingen. Binnen bedrijven zijn soms onzichtbare oorzaken debet aan het verstoren van bedrijfsprocessen. Om deze onderstroom zichtbaar te maken, kunnen we gebruik maken van Organisatieopstellingen.

tekstschrijver

Referenties

Referenties als trainer


  • 2015

    Vanaf 2015 begeleid ik intervisiebijeenkomsten van apothekers in Noord Nederland in opdracht van Pragmascoop. Sinds 2019 heb ik samen met Anton Bardie een eerste commerciële training (6 dagdelen) voor een groep apothekers in Oost Nederland ontwikkeld en gegeven. Eveneens in opdracht van Pragmascoop. Dit heeft in 2020 een vervolg gekregen.